Header Ads

 photo Artboard 2-100.jpg

Nak Makan Kari Sesar Unjur?







Sesar unjur @ udang kering Sarawak diimport khas dari Matu Daro, Sarawak.

Dibuat daripada 100% isi udang merah yang disalai selama 8 jam dan tidak menggunakan bahan perasa lain.

Sangat sedap sebagai penambah perisa pelbagai makanan seperti pajeri nenas, masakan kari, dijadikan sambal pedas, malah lazat dimakan begitu sahaja.

Sesar unjur ini adalah dari gred quality premium dan stok adalah terhad.

Harga RM25 (100 gram)

COD Gelang Patah.

Free postage ke seluruh Malaysia

Whatsapp saya di 0112-8765204.

sumber FB Sesar Unjur atau Udang kering Sarawak

No comments

Pilihan

230 ditahan dalam Ops Ice Breaker

KUCHING, 1 Ogos – Seramai 230 orang telah ditangkap di dalam Operasi Ice Breaker yang dijalankan pada 29 dan 30 Julai oleh Jabatan Siasa...

Powered by Blogger.